Medlemskap i Seniornet Fyren Kungsbacka

Seniornet Fyren Kungsbacka är en förening som startade i september år 2000. Föreningen vill bl.a. främja äldre ( 55+) personers användning av den nya informationsteknikens möjligheter till bl.a. kommunikation och digitala tjänster .

Detta görs under fria och avspända former vid våra möten, helgfri måndag kl. 12 i ABF:s lokaler i Kungsbacka, som är trevliga och har tillgång till snabb bredbandsuppkoppling.

Kunskapsnivåerna hos deltagarna skiftar från begränsade kunskaper om mobiltelefoner, datorer och Internet till att ha egen utrustning och vana att hantera dagens IT-uppgifter. Under träffarna kan den som vill genom samtal med instruktör och andra deltagare fördjupa sina kunskaper inom olika ämnen.

Föreningen är ideologiskt och partipolitiskt obunden.

Kom gärna någon gång till våra möten och prova på. Det kostar inget och Du får chansen att i lugn och ro skaffa dig en uppfattning om vilka möjligheter föreningen kan erbjuda.

Om Du sedan beslutar dig att bli medlem anmäler Du detta till den närvarande instruktören som tar upp ditt namn och övriga uppgifter eller via fliken "Bli medlem".

Kostnaden för medlemskap för år 2024 är 150:00 kr.

Inbetalning kan ske på föreningens postgiro 534957-6 eller                          Swish till 1233688934

 

 

 

 

 
Styrelsen